top of page

Inspireret af Michael Kviums kunst

 

EN CO-PRODUKTION AF MERIDIANO TEATRET, OPERAEN I MIDTEN

& TEATER ZeBU

 

Kviummaleriets universelle styrke er, at det afspejler virkeligheden knivskarpt blot ved at under- strege eller forstørre enkelte detaljer. Uden at sige et eneste ord ser figurerne altid ud som om, de skal lige til at sige noget væsentligt.   Kviums kunst ligner selve livet og virker stærkt på os, fordi vi alle har et eller andet fra en Kviumfigur indeni os.

FOOL’S PARADISE er en tragikomisk karikatur af et samfund, hvor dybt ensomme mennesker hovmodigt fører sig frem med egosime, selviscenesættelse og magtbegær. I deres handlingers ondskab er fortabtheden og angsten for at blive skubbet ud af fælleskabet bøjet i neon.

En æstetisk billedrig forestilling, hvor en tværkunstnerisk blanding af musikteater, drama, dans/performance og figur-/dukketeater inviterer til at voksne og unge kan få en fælles oplevelse.

Forestillingen skabes og iscenesættes af den prisbelønnede teatermagiker Giacomo Ravicchio og i løbende kunstnerisk dialog med Michael Kvium.

 

Cast : Jan Overgaard Mogensen, Therese Glahn, Lars Begtrup, Karin Norrinder og Serafín Ziquer Xavier

Music: Jerome Baur

Lysdesign: Martin Danielsen

Wardrobe : Karin Ørum

Puppet and masks r: Katrine Karlsen

Productions leder: Nicole Johansen

Støttet af: Statens Kunstfond, Dansk Skuespillerforbund, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, A. P. Møller Fonden, Augustinusfonden, Wilhelm Hansen Fonden, Hoffmann og Husmans Fond, Beckett-Fonden, Louis-Hansen Fonden, Dansk Tennis Fond.

bottom of page